Selecteer een pagina

DOE NU MEE MET DE VIRTUELE KILL THE HILL CHALLENGE!

Geplaatst op woensdag 29 april 2020

Door de huidige omstandigheden met betrekking tot het coronavirus gaat helaas het huidige evenement dat plaats zou vinden op 17 mei 2020 niet door. Wel hebben wij een leuke actie bedacht om als nog een uitdaging aan te gaan en een prachtige medaille te ontvangen!

Hoe werkt het? Kies een heuvel uit in de buurt waar jij (meerdere keren) omhoog kan. Registreer je activiteit met een app op je telefoon of een horloge en stuur een ‘screenshot’ van je activiteit naar eva@steenboksport.nl met als onderwerp: Virtuele Kill the Hill Challenge. Wanneer jij 200, 250 of 300 hoogtemeters hebt gehaald ontvang je van ons een unieke Kill the Hill medaille en een bronzen, zilveren of gouden certificaat! Deelnemen is gratis, meld je van te voren wel even aan via dit formulier. Ren of wandel de Hill tussen 1 mei 2020 en 1 september 2020!  

Inschrijving geopend!

Geplaatst op dinsdag 4 februari 2020
De inschrijving voor Kill the Hill is geopend. Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan en je in te schrijven voor een uniek evenement in Groningen! Voor vragen mail naar info@killthehill.nl.

 

Afstanden:

4 Kilometer:

Vind je het heerlijk om een rondje hard te lopen in het weekend? Met deze afstand loop je de kardingebult twee keer op en pak je 125 hoogtemeters! Schrijf je gauw in!

 

8 Kilometer:

Hou je er van om een wat langere afstand te lopen? Dan is de 8 kilometer wat voor jou. Je rent de Kardingebult vier keer op en pakt daarmee 250 hoogtemeters! Schrijf je gauw in!

 

16 Kilometer:

Ben jij een echte daredevil? Schrijf je dan in voor de 16 kilometer je loopt hier ongeveer 500 hoogtemeters en rent de Kardingebult 8 keer op. Dit is een uitdaging, ga jij hem aan?