Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet bij?

Wanneer je een andere vraag hebt die hieronder niet vermeld staat kan je contact opnemen met info@killthehill.nl

Wanneer moet ik mij inschrijven?

Als je wilt deelnemen aan deze Challenge schrijf je je vooraf in via dit formulier. Je ontvangt een digitaal startnummer die je kan gebruiken. Ren of loop de activiteit tussen 1 november 2020 en 1 december 2020.

Wat doe ik wanneer ik de challenge heb volbracht?

Stuur een foto van je activiteit naar eva@steenboksport.nl. Vermeld als onderwerp: Virtuele Kill the Hill Challenge. En zet in de mail de foto van de activiteit, je voor + achternaam, je adres en telefoonnummer als je de medaille & extra’s opgestuurd wilt hebben.

Je ontvangt:

  • Een unieke Kill the Hill Medaille
  • Kortingskaart voor de winkel Steenbok Sport
Hoe ontvang ik mijn medaille?

Je kan de medaille ophalen in de winkel Steenbok Sport gevestigd te Groningen aan de Regattaweg 5. Wanneer je onverhoopt niet kan langskomen sturen wij je medaille graag naar je op! En vragen wij een bedrag van 4 euro voor het versturen van dit brievenbuspakketje.

Kost de challenge geld?

Nee de challenge kost geen geld. Wij vinden het super leuk om op deze manier toch een leuke Kill the Hill actie te doen! Je krijgt de medaille dan ook gratis. Alleen wanneer je het naar huis verstuurd wilt hebben vragen wij een bedrag van 4 euro voor de verzendkosten.