Selecteer een pagina

 

Informatie

 

 

Wanneer moet ik mij inschrijven?
Als je wilt deelnemen aan deze Challenge schrijf je je vooraf in via dit formulier. Je ontvangt een e-mail met informatie en een digitaal startnummer die je kan gebruiken. Ren of loop de activiteit tussen 1 mei 2020 en 1 september 2020.

 Ik heb geen bevestigingsmail van mijn inschrijving ontvangen, wat nu?
Dit kan gebeuren, check eerst je spambox daar kan de e-mail ook in staan. Nog steeds niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar eva@steenboksport.nl en wordt de e-mail handmatig naar je verzonden!

 Wat doe ik wanneer ik de challenge heb volbracht?
Stuur een foto van je activiteit naar eva@steenboksport.nl. Vermeld als onderwerp: Virtuele Kill the Hill Challenge. En zet in de mail de foto van de activiteit, je voor + achternaam, je adres en telefoonnummer als je de medaille & extra’s opgestuurd wilt hebben.

 Je ontvangt:

Een unieke Kill the Hill Medaille
Certificaat van deelname (brons, zilver of goud)
Kortingskaart voor de winkel Steenbok Sport

 Hoe ontvang ik mijn medaille en certificaat?
Je kan de medaille en het certificaat ophalen in de winkel Steenbok Sport gevestigd te Groningen aan de Regattaweg 5. Wanneer je onverhoopt niet kan langskomen sturen wij je medaille en certificaat graag naar je op! En vragen wij een bedrag van 4 euro voor het versturen van dit brievenbuspakketje.

 Kost de challenge geld?
Nee de challenge kost geen geld. Wij vinden het super leuk om op deze manier toch een leuke Kill the Hill actie te doen! Je krijgt de medaille en certificaat dan ook gratis. Alleen wanneer je het naar huis verstuurd wilt hebben vragen wij een bedrag van 4 euro voor de verzendkosten.

Wanneer krijg ik welk certificaat?
Je ontvangt bij 200 hoogtemeters een bronzen certificaat van deelname, bij 250 hoogtemeters een zilveren certificaat en bij 300 hoogtemeters (of zelfs meer!) een gouden certificaat.

 Waar kan ik de Challenge uitvoeren?
Overal kan de challenge worden uitgevoerd! De uitdaging is dan ook om creatief te zijn in waar jij naar boven gaat! 

Voorbeelden waar gelopen kan worden zijn:

Kardinge bult in Groningen (32 meter hoogte)
Weperbult in Friesland (25 meter hoogte)
VAM-Berg in Drenthe (63 meter hoofte)
Verschillende heuvels bij Het Nije Hemelriek in Drenthe
Martinitoren in Groningen (97 meter hoogte)